وقتی کیسی بارکر برای اولین بار فهمید که ممکن است اینستاگرام تعداد لایک هایی را که دریافت می کند ، پنهان کند ، شوکه شد. بارکر ، برادر ستاره Strictly Come Dancing و YouTuber Saffron Barker ، می گوید: "من فقط فکر کردم: این تمام نکته اینستاگرام است." "من فکر کردم این همه مردم را از اینستاگرام دور می کند" - نگرانی ، با توجه به اینکه وی 313،000 دنبال کننده در برنامه دارد - "و من در اینستاگرام بسیار کار می کنم.

"واکنش اولیه من این بود:" چه می خواهم انجام دهم؟ " اما هرچه بیشتر در مورد آن فکر کرده ام ، بیشتر مشتاقانه منتظر آن هستم. "

در ماه ژوئیه ، برنامه اشتراک عکس فیس بوک اعلام کرد تعداد لایک در پست های کاربران در استرالیا ، نیوزیلند ، ایرلند ، ایتالیا ، برزیل و ژاپن را پنهان می کند. به گفته میا گارلیک ، مدیر ت فیس بوک در ماه مه ، یک محاکمه در مقیاس کوچک در کانادا در ماه مه برگزار شد ، به این ترتیب که "فشار بسیاری از تعداد لایک از یک پست دریافت شود ، بنابراین می توانید بر روی اشتراک گذاشتن چیزهایی که دوست دارید تمرکز کنید." استرالیا و نیوزلند ، در مصاحبه با بی بی سی.

در ایالات متحده ، "بخش کوچکی" از کاربران شاهد بودند امثال آنها در اوایل ماه جاری ناپدید می شوند. و توسعه دهندگان برنامه ، گروه هایی از کاربران را از سراسر جهان برای محاکمه مانند مخفی کردن انتخاب می کنند ، تا ببینند چه تأثیری در نحوه ارسال ما دارد.

تاما لیور ، استادیار اینترنت می گوید: "من حدس می زنم كه این تفكر یا حداقل تفكر عمومی از طرف اینستاگرام ، این باشد كه باعث می شود رقابت این سكو را كاهش داده و آن را به این ایده برگرداند كه در مورد اشتراك و ارتباط باشد." تحصیل در دانشگاه کرتین در استرالیا ، و نویسنده کتاب آینده در اینستاگرام.

وی ادامه می دهد: "تحقیقات خوبی وجود دارد که نشان می دهد برای سلامت روان مفید است." وی گفت: "خواندن بدبینانه تر این است که اینستاگرام بتواند تبلیغات عمومی را از بین ببرد ، برای آن دسته از تولید کنندگان - عمدتا تأثیرگذارانی که ارزش خود را برای بازار رقم می زنند - اینستاگرام ردیف دیگری را در خدمت خود قرار می دهد تا یک مجموعه بهتر از این معیارها را ارائه دهد. به تبلیغ کنندگان بالقوه تسلیم شوید. "

در ابتدا این نگرانی ها توجیه به نظر می رسید. یک مطالعه اولیه توسط شرکت تحلیلی HypeAuditor نشان داد که تأثیر گذاران با پیگیری های بین 5،000 تا 20،000 تا 15٪ از امثال خود را در هنگام پنهان شدن از دست می دهند - خارج از دید ، برای ذهن بینندگان و سازندگان محتوا. اما اکنون بسیاری از آنها به مزایایی که به آنها می دهد رسیده اند. و آنها معتقدند که این نوع محتوایی را که در اینستاگرام مشاهده می کنید تغییر خواهد داد.

"گاهی اوقات شما عکس ارسال نمی کنید زیرا فکر نمی کنید به اندازه کافی لایک کنید. خوب است که این نگرانی را نداشته باشید. " "راه بیشتری را بارگذاری خواهم کرد. من فکر می کنم من هر بار به کیفیت مناسب اهمیت بیشتری نخواهم داد و احتمالاً این یک خوراک طبیعی تر از یک خوراک مناسب است ، فقط به این دلیل که احساس نمی کنم اینگونه باشد. این خیلی بیشتر از این است که فکر کنم: "آیا مردم این را دوست دارند؟"

ماروین بروکس ، شرکت کننده پیشین عشق Love Island 2019 گفت: "فکر می کنم چیز خوبی است." وی گفت: "معیارها از آنچه شما واقعاً می خواهید اینستاگرام باشد ، فاصله می گیرد ، و این مربوط به اشتراک گذاری تمام جنبه های زندگی شما است. من احساس می کنم نباید تنها بهترین طرف و بهترین لحظه های شما باشد ، بلکه در واقع ترویج این است که همه ما عادی هستیم و روزهای بد و خوبی را داریم. "

بروکس از تأثیرگذارانی که در گذشته عکسی را در اینستاگرام خود قرار داده بودند را می شناسد ، بعد از گذشت پنج دقیقه آن را حذف کرد زیرا تعداد اولیه لایک ها در مقایسه با میانگین کمتر از حد متوسط ​​بود. وقتی که این متریک برای همه قابل مشاهده بود - از جمله تبلیغ کنندگان بالقوه ، فشار برای حذف آن وجود داشت ، بنابراین نمی تواند نام تجاری کلی شما را لکه دار کند. بارکر می گوید: "من احساس می کنم وقتی مارک ها هر دقیقه به صفحه من نگاه می کنند ، بیشتر دوست دارم به طور کلی ، بیشتر فکر می کنم می خواهند با من همکاری کنند."

یزابل جرارد ، مدرس رسانه های دیجیتال و جامعه در دانشگاه شفیلد توضیح می دهد: "معیارها نحوه همکاری شما با رسانه های اجتماعی را تغییر داده است." وی افزود: "شما باید clickbait را انجام دهید و کارهایی را برای پسندیدن انجام دهید ، در حالی که اکنون باید بیشتر به اظهار نظر و داشتن علاقه زیاد توجه کنید. زندگی ما همیشه تا حدی مورد سنجش قرار گرفته است ، اما این برخی از فشارها را کاهش می دهد ، و به همین دلیل است که به همین دلیل درجه خوش بینی و سطح کمی از هیجان وجود داشته است. "

اما جرارد محتاط است. او می گوید: "من مطمئن نیستم که آن را به همان اندازه که به نظر می رسد صادقانه است ، تغییر خواهد داد." البته اینستاگرام کاملاً خلاص نیست. آنها هنوز هم از داشبورد تحلیلی خود در برنامه برای کاربران قابل مشاهده هستند.

بن جفری ، بنیانگذار Influencer ، بازاریابی تأثیرگذار در لندن ، می گوید: "برای ما به عنوان یک تجارت ، هیچ تأثیری ندارد زیرا ما به تمام API ها متصل هستیم و این بدان معنی است که داده ها را از شبکه اجتماعی دریافت می کنیم." شرکت. "اما آنچه در مورد آن بسیار مهم است این است که به طور جدی تبلیغ کنندگان را ترغیب می کند از دیدن معیارهایی مانند لایک به عنوان معیارهای اصلی مهم در یک کمپین دست بکشند."

درعوض ، امید جفری و دیگران این است که شاهد تعامل عمیق تر با نوع دیگری از مطالب خواهیم بود. از آنجا که از نظر تاریخی فیلم ها کمتر در تصاویر در اینستاگرام عمل کرده اند ، Brooks Love Island از ارسال نوع محتوی مورد نظر خودداری کرده است. به عنوان مربی شخصی هری ردنوپ ، مدیر فوتبال ، او می خواهد از رسانه های اجتماعی خود برای به اشتراک گذاشتن توصیه های تناسب اندام و فیلم های تمرین استفاده کند. در عوض ، الگوریتم عکس های بدون برش را می طلبد. او می گوید: "من می دانم که فیلم های تمرین ممکن است لزوماً به عنوان سلفی از من با بالاترین امتیاز ، دوست نداشته باشند." "من فقط فکر می کنم که پنهان کردن امثال مردم را به سمت ایجاد چیزهایی ترغیب می کند که لزوماً جالب باشد و نه آنچه فکر می کنند مردم می خواهند ببینند."

جفری از چشم انداز هیجان زده است. او می گوید: "ما مطالب بیشتری را در مورد خالقان خود صادق خواهیم دید." "با این حساب فکر می کنم ، شما مطالب بسیار منظم تری خواهید دید ، زیرا زمان ویرایش این موارد بسیار کمتر است."

نه اینکه همه سوار شوند. اگر شما از طرفداران نیکی میناج هستید - یا دقیق تر ، تصاویر او - ما خبرهای بدی داریم. بعد از اینکه اینستاگرام اعلام کرد که لایک ها را پنهان کرده است ، میناج گفت که این برنامه را تحریم کرده است. او از 9 نوامبر ارسال نکرده است. تا کنون ، او به نظر می رسد تنها نام بزرگی است که سکو را رها کرده است. چقدر طول می کشد او هنوز دیده نشده است.

بارکر می گوید: "من فکر می کنم همه چیز اتفاق مثبت خواهد بود." بسیاری از مردم احتمالاً از این امر ناراحت می شوند. بسیاری از افراد از اینستاگرام برای لاف زدن درباره تعداد لایک استفاده می کنند ، اما من و خانواده من [که اکثر آنها از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند] واقعاً از آن خوشحال خواهیم شد. "

اما انگیزه رقابت حتی می تواند بهترین تصمیمات را پیچیده تر کند. لیور می گوید: "من تأثیر گذاران بیشتری را ترغیب کرده ام که کاربران را ترغیب می کنند اظهار نظرهای بیشتری بجای دلخواه خود بگذارند." "آنها یکی را برای دیگری روشن کرده اند." این چیزی است که جرارد نیز نگران آن است. "هیچ کاری برای متوقف کردن این اظهار نظرها وجود ندارد ، جایی که افراد نظرهای بسیار کوتاه یا سریع را برای نوشتن معیارها در بخش نظرات ارسال خواهند کرد." به عبارت دیگر ، برای هر تغییر ظاهری مثبتی که این پلتفرم ایجاد می کند ، برخی از تأثیرگذار همیشه راهی پیدا می کنند که دوباره اینستاگرام را غیر قابل تحمل کند.

Instagram Like Transparent & PNG Clipart Free Download - YWD

bahar اینستاگرام ,گوید ,لایک ,کرده ,پنهان ,مورد ,تعداد لایک ,تبلیغ کنندگان ,پنهان کردن ,انجام دهید ,همین دلیل ,تبلیغ کنندگان بالقوه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم و سریال اشپزی IRAN GUARDIAN عکاس حرفه ای مجله خبری