اینفلوئنسرها و کاربران عادی حساب می کنند که آنچه اینستاگرام برای آنها انجام داده است. حالا اینستاگرام از ما می خواهد که دوباره آن را دوست داشته باشیم.
من اینستاگرام را در سال 2012 بارگیری کردم ، بهار قبل از اینکه بدترین تابستان زندگی من باشد و بهترین پاییزی که تا به حال داشته ام. من هر دو را به وضوح به یاد می آورم که در گرمای ماه ژوئیه در خانه در گرمای ژوئیه بر روی تشک هوا در یک اتاق خواب تندرو که برای صرفه جویی در هزینه مشترک داشتم ، در خانه هجوم می آورم ، متقاعد شدم که دوست پسرم قصد دارد مرا دفع کند.
او انجام داد ، اما خوب بود؛ ما یک هفته بعد با هم جمع شدیم و تا سپتامبر که در خارج از کشور مشغول تحصیل بودم ، در سراسر اروپا با افرادی که به برخی از نزدیکترین دوستان من تبدیل می شدند ، در اروپا رفت و آمد می کردم.
با این وجود در فید اینستاگرام من ، تابستان و پاییز 2012 از یکدیگر قابل تشخیص نیستند ، به جز در بعضی از عکسها که من در بروکلین هستم و برخی دیگر در پراگ هستم. این شبکه منسجم ، فیلتر شده Amaro از فیلترهای Park Slope و قوطی های آبجو چک و صورت خندان من است ، در کنار دوستان قدیمی و جدید قرار گرفته است ، با هیچ چیز برای نشان دادن این دو دوره از زندگی من متفاوت از یکدیگر نیست.
اینستاگرام راهی برای مسطح کردن تجربیات زندگی کرده است به گونه ای که بهترین سالهای من دقیقاً مانند سالهای بد من به نظر می رسد ، و به نظر می رسد که همه چیز خیلی خوب ، در تمام مدت ، برای همه است. بدیهی است ، اینگونه نیست که زندگی برای اکثر مردم کار می کند ، و از زمانی که اینستاگرام وجود داشته است ، کارشناسان بحث کرده اند که دیدن یک پیمایش بیکران از لحظات شاد دیگران ، به مغز ما می انجامد.
اخیراً آن گفتگو بلندتر و پیچیده تر شده است. آنفلوانزها ، مدل ها و افراد مشهور - افرادی که اینستاگرام قرار بود برای آنها بهترین کار را داشته باشند - می دانند که در یک برنامه سازگار ساخته شده اند که به کاربران خود سمی از خودشیفتگی و حسادت می بخشد و از ورود آنها به همیشه جلوگیری می کند. آنها سعی می کنند آنچه را که در خارج از قاب دوربین رخ می دهد فاش کنند. که نه ، زندگی آنها نیز کامل نیست. که اینستاگرام باعث می شود احساس بدی داشته باشند. آنها پستهایی در مورد اصالت و صداقت و مبارزات آرام خود را با سلامت روانی که مستقیماً در کنار پستهای اختصاص داده شده به عضلات AB و شامپاین روی قایق بادبانی قرار دارند ، به اشتراک می گذارند ، که باعث می شود کل این موارد احساس جعلی کنند.
اکنون اینستاگرام در تلاش است تا آنچه را که برای تحریک درک ما از واقعیت در طی تقریباً یک دهه گذشته انجام داده است ، کفاره دهد. این شرکت اقدامات جدیدی را برای محافظت از کاربران خود از قسمت های سخت ، مانند زورگویی و مشکلات مربوط به تصویر بدن ، انجام می دهد و سعی در ایجاد مکانی معتبرتر برای به اشتراک گذاشتن عکس ها برای افراد دارد و شاید هم برای لباس.
اما چه چیزی معتبرتر از میل به زندگی شما فوق العاده به نظر می رسد؟ اینستاگرام موفق شد زیرا از ابتدایی ترین جنبه های رفتار انسان سوءاستفاده کرد تا اینکه مفاهیمی مانند "اصالت" و "صداقت" اصلاً به معنای هیچ چیز نبودند ، تا جایی که حتی وقتی چیزی آسیب پذیر یا "واقعی" می بینیم ، ذاتاً به آن بی اعتماد نیستیم. در اینستاگرام و به طور فزاینده ای در زندگی واقعی ، همه مشکوک هستند. حتی اگر اینستاگرام خودش را از اینترنت حذف کند ، ما نمی توانیم آنچه را که از دست دادیم برگردانیم.
هیچ کس فکر نمی کرد اینستاگرام معتبر باشد. اولین یادداشت "اینستاگرام در مقابل واقعیت" در سال 2012 ، فقط دو سال پس از راه اندازی برنامه ، در اینترنت بارگذاری شد.
سال 2012 همچنین سالی بود که فیس بوک اینستاگرام را با مبلغ یک میلیارد دلار ، بزرگترین کسب آن در آن زمان ، به عنوان روشی برای شکوفایی معنادار در فضای موبایل اری کرد. در آن زمان ، اینستاگرام 30 میلیون کاربر داشت (اکنون بیش از یک میلیارد نفر است) و طی چند سال آینده بسیاری از تغییراتی را که مردم نسبت به فیس بوک از آن متنفر بودند ، به اجرا می گذارد: فیدهای غیر زمانی و الگوریتم های همیشه در حال تغییر ، ظاهراً فشار اشتباه به ویدیو ، و همچنین برخی از عناصر آن را از طرف رقبا ید.
مشهورترین نمونه Stories است ، یک ویژگی ناخوشایند از ویژگی اصلی رقیب Snapchat که در آن کاربران می توانند عکس ها و فیلم ها را در پروفایل خود بارگذاری کنند که در 24 ساعت به خود ویران می شوند. Stories از سال 2013 به عنوان اصلاحی برای زیبایی شناسی بیش از حد صحیح اینستاگرام ، در اسنپ چت وجود داشت ، و در ارتباط این پلتفرم با نسخه های زودگذر و مسخره نقش داشت.
در سال 2016 نیز Stories با همین نام و همه چیز به اینستاگرام آمد. آنها قرار بود با برگه Stories محلی را برای نمایش نسخه پشت صحنه محصول نهایی که در شبکه شما به پایان رسیده است ، برنامه را اصیل تر کنند. مردم قبلاً راه حل هایی ایجاد کرده بودند - "finstas" ، حساب های ثانویه خصوصی که فقط نزدیکترین دوستان شخص به آنها دسترسی پیدا می کردند ، برای محتوایی بودند که لازم نیست خیلی جدی باشند - اما Stories از همه روی سکو دعوت کرد تا یک نسخه جایگزین اضافی از این برنامه را تهیه کنند. خودشان ، کاملاً جالبی نبوده که قبلاً در اینستاگرام حضور داشته باشند ، اما هنوز به اندازه کافی سرآمد بودند تا برای همه کسانی که می شناختند نشان داده شود. اگر چیز دیگری باشد ، Stories فقط مانع برای اینکه چگونه یک عکس "مانند" را دوست داشت تا به شبکه کاربر منتهی شود ، افزایش می دهد.
هیچکدام از اینها مشکل اینستاگرام در مقابل واقعیت را حل نکردند. یک موضوع توئیتر ویروسی تابستانی 2018 توسط نویسنده و پادکست تریسی کلینتون نشان می دهد که چگونه مردم همیشه از این دوره ها در اینستاگرام عکس های زیبا را از دوره های وحشتناک زندگی خود در اینستاگرام می گرفتند و به اشتراک می گذاشتند ، و این یک سال و نیم باقی مانده است. بعد. به استثنای قانون ، افرادی هستند که از اینستاگرام به عنوان یک مرکز هنری برای درد و رنج روحی استفاده می کنند - نویسنده جیمی لورن کایلز درباره "افسردگی" خود نوشت که در آن عکس هایی از بطری های ، دستبندهای بیمارستان روانی و DM های اواخر شب ارسال کرده است. حتی در آن زمان كیلز خاطرنشان كرد كه این تصاویر نیز ساخته شده اند.
بنابراین دقیقاً تمام این تصاویر ساخته شده برای ما چه کاری انجام می دهند؟ اگرچه مطمئنا مسئولیت تهدید به دموکراسی جهانی را نسبت به خواهر و برادر بزرگتر خود ، مسئولیت کمتری دارد ، اما اینستاگرام با آسیب دیدن سلامت روانی نوجوانان و بزرگسالان مرتبط است. یک بررسی جدید از تقریباً 1500 جوان انگلیسی ، نشان داد که اینستاگرام به عنوان بدترین شبکه رسانه های اجتماعی برای سلامت و رفاه در نظر گرفته شده است ، که با سطح اضطراب ، افسردگی و تنهایی بیشتر همراه است. این سکوی کاملاً مناسب برای تشدید قلدری مدرسه و تصویر بدنی منفی است ، و همانطور که هر کسی که به اندازه 10 ثانیه برای پیمایش از آن گذرانده باشد ، می تواند گواه باشد ، یکی از اینها که توانایی بی پایان انسانها را برای مقایسه خود با دیگران رونق می دهد و یافت می شود. خواستن
طی چند ماه گذشته ، اینستاگرام سعی کرده است به خاطر گناهان خود کفاره کند. در ماه ژوئیه ، اعلام کرد که اقدامات ضد زورگویی را انجام می دهد ، از جمله هشدارهای اظهار نظر مبنی بر شناسایی محتوای توهین آمیز یا "مرز" به عنوان کاربر در حال تایپ است و آنها را وادار به بررسی مجدد قبل از ارسال ، و همچنین گزینه "محدود" می کند که به کاربران امکان می دهد. قلدری های آنها را بدون مسدود کردن کامل آنها مشخص کنید ، زیرا مسدود کردن می تواند به عنوان تشدید درگیری تلقی شود. در ماه سپتامبر ، اینستاگرام اعلام کرد که شروع به محدود کردن پست های تبلیغاتی در مورد محصولات رژیمی و جراحی زیبایی می کند تا کاربران زیر 18 سال نتوانند آنها را ببینند.
و از ماه نوامبر ، اینستاگرام پس از یک سری آزمایش در سایر کشورها ، لایک های پنهان را در ایالات متحده آزمایش می کند. کاربران هنوز هم می توانند ببینند که چند نفر عکس های خود را دوست دارند ، اما هیچ کس دیگری قادر به مشاهده آن شماره نخواهد بود. اگرچه برخی بر این باورند که این اقدام زنگ خطر را برای تأثیر گذارگان رقم زده است ، بسیاری از تأثیرگذار خود از این تغییر حمایت می کنند. اینستاگرام همچنان اینستاگرام خواهد بود و همین افراد همچنان تأثیر خواهند گذاشت.
سخنگوی فیس بوک در بیانیه کتبی به من گفت: "ما می خواهیم تجربه همه در اینستاگرام عمدی ، مثبت و الهام بخش باشد." وی افزود: "ما به طور فزاینده تصمیماتی می گیریم که رفاه جامعه ما را نسبت به مشاغل ما در اولویت قرار می دهد - به عنوان مثال ، با پنهان کردن لایک ، فشار در اینستاگرام را کاهش می دهیم. ما در کنار متخصصان برای توسعه ویژگی های جدید در این فضا ، مانند ابزارهای مدیریت زمان ، کار خود را ادامه خواهیم داد ، در حالی که تلاشهای خود را برای رهبری صنعت در مبارزه با زورگویی آنلاین ادامه خواهیم داد. "
اگرچه عموماً با اهداف مثبت مطرح می شوند ، این اقدامات موقت این واقعیت را نادیده می گیرد که هر چقدر دوست دارد اینستاگرام به عنوان محلی که کاربران از بازدید از آن احساس خوبی دارند مشاهده شود ، تمام وجود آن در یادآوری مردم به دیگران یاد می دهد که افراد دیگر سرگرم کننده تر از آن ها هستند.
در حال حاضر نوعی اتفاق افتادن در حال وقوع است. تأثیرگذار محبوب و کاربران متوسط به طور یکسان ، اعتراف می کنند که چگونه روابطشان با اینستاگرام به آنها آسیب رسانده است. برخی تصدیق نوعی مالکیت از طرف خود در تداوم بخش بازخورد اینستاگرام از احساسات وحشتناک است. حتی افراد مشهور جوان و حرفه ای - جیجی حدید ، هیلی بیبر ، مدیسون بیر و کایا گربر - همه عکس هایی با همان مورد تلفنی ارسال کرده اند که می گوید: "رسانه های اجتماعی به طور جدی به سلامت روان شما آسیب می رسانند" دقیقاً مثل هشدار یک جراح عمومی.
الیزا بروک در بخشی از Reficult2929 از این امر به عنوان "محوری برای اضطراب" یاد می کند در حالی که صحبت آزادانه در مورد سلامت روان صحبت می کند به طور قابل ملاحظه ای کمتر تابو شده است. اگرچه ممکن است برای برخی شفاف کننده باشد ، اما بدبینانه تر این پست ها نشان نمی دهند که هیچ کاری برای واژگون کردن بدترین قسمتهای اینستاگرام انجام نمی دهند. بروک می نویسد: "حتی پست های شخصی بسیار با ذکاوت دارای همان مکانیک ها و سیستم های پاداش هستند که اینستاگرام را سمی می کنند."
بروک ارین دافی ، استاد گروه ارتباطات کرنل ، اخیراً مطالعه ای را در رابطه با 25 نفر از تأثیر گذاران با آنچه که آنها "اصالت" می دانند انجام داد. اصطلاحات آکادمیک برای اجرای توازن بین انجام یک شیوه زندگی به ارزش دلسردی و ترغیب پیروان هنوز وجود دارد که اصلاً عملی نیست: "آماتوری کالیبره شده" ، "اصالت محاسبه شده" ، "ناقص اصلاح شده" ، "تشریفات آرزو" هیچ یک از این مفاهیم جدید نیست.
bahar اینستاگرام ,کاربران ,زندگی ,انجام ,داشته ,کرده ,داشته باشند ,ارسال کرده ,مسدود کردن ,ادامه خواهیم ,سلامت روان منبع
درباره این سایت